| 
 
| 
 
 
 | 
 
Marmelatlı Fiyonk Tatlı | 
 
  | 
İbrahim Hakkı 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 31.08.2011 
Mesajlar: 185 Şehir: Erzurum | 
Kısa URL: https://ml.md/lc67576 
Gönderme Tarihi: 05.Eyl.2011 
1,615 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Hamuru için:
 
1,5 çay bardağı çiğ krema
 
3 çorba kaşığı tereyağı
 
Aldığı kadar un
 
İçi için:
 
1 çay bardağı ahududu marmeladı
 
3 çorba kaşığı pudra şekeri
 
 
Hamuru için derin bir kabın içine krema ile tereyağını karıştırıp üzerine unu azar azar ilave edin. Yumuşak bir hamur olunca unlanmış zeminde açın ve bardakla yuvarlak şekilde kesin. Ortalarınamarmelat koyup sarın ve kenarlarını şeker gibi sıkıştırın. Tepsiye dizip 190 derecedeki fırında üzeri pembeleşinceye kadar pişirin. Üzerine pudra şekeri serpip afiyetle yiyin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Marmelatlı Fiyonk Tatlı Tarifleri Kaygana Tarifleri
 | 
 
 
 
 |