1 çorba kaşığı süzme bal
 
1 çay kaşığı zencefil
 
1 çay kaşığı köri
 
1 çay kaşığı karabiber
 
2 çorba kaşığı zeytinyağı
 
3 çorba kaşığı susam
 
Tuz
 
750 gram şişlik tavuk eti
 
Garnitür için:
 
2 adet havuç
 
2 adet küçük kereviz
 
2 adet orta boy kabak
 
15-20 adet mantar
 
 
Marinat için soya sosunu, süzme balı, zencefili, köriyi, karabiberi, zeytinyağını bir kabın içerisinde iyice karıştırın. Şişlik kesilmiş tavuk etlerini bu karışıma yatırıp, 2-3 saat bekletin. Bu sürenin sonunda susam ilave edin. Daha sonra tavuk etlerini şişlere geçirin. Elektrikli ızgarada veya mangalda sık sık çevirerek, pişirin. Bu arada garnitür için tüm sebzeleri doğrayıp, tuzlu suda haşlayın. Sıcak servis yapın.
  
 |