| 
 
| 
 
 
 | 
 
Margarinli Somon | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc112122 
Gönderme Tarihi: 20.Ekm.2015 
1,365 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
2 dilim somon
 
2 çorba kaşığı margarin
 
Tuz
 
Karabiber
 
Sosu için:
 
5 dal taze soğan
 
2 çorba kaşığı margarin
 
5 çorba kaşığı krema
 
1 tutam Tuz, karabiber
 
Üzerine için:
 
1 tatlı kaşığı margarin
 
1 tutam Pulbiber
 
 
Somonu ısıya dayanıklı bir kaba koyun ve üzerine yağını yerleştirin. Üzerini yağlı kagıt kaplayın ve önceden ısıtılmış 50 derece fırında 45-50 dakika pişirin. Fırından çıkarıp, servis tabağına alın. Üzerine tuz ve karabiber serpin. Sos için kıyılmış taze soğanı sana yağı ile birlikte tavaya alın ve şöyle bir çevirin. İçine kremayı ekleyip, 5 dakika pişirdikten sonra tuz ve karabiber serpin. Bu sosu somonun üzerine dökün. Pulbiberi yağda hafifçe yakıp, balığın üzerine gezdirin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Margarinli Somon Tarifleri Balıklar
 | 
 
 
 
 |