| 
 
| 
 
 
 | 
 
Mantılı Tavuk | 
 
  | 
AyGölgesi 
Super MOD 
 
  
Kayıt: 31.03.2006 
Mesajlar: 2719 Şehir: Giresun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc75802 
Gönderme Tarihi: 17.May.2012 
1,790 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 su bardağı mantı
 
1 su bardağı haşlanmış nohut
 
500 gram tavuk göğüs eti
 
1 çorba kaşığı un
 
2 çorba kaşığı tereyağı
 
5 su bardağı su
 
8 diş sarımsak
 
 
Tavuk etlerini 30 dakika haşlayın. Tavuk etleri iyice haşlanmış olmalı, iri parçalar halinde bölün. Bu arada tavuk suyunun içine mantıları ve nohudu ekleyip mantıların pişmesi için bekleyin. Pişmeye yakın doğradığınız haşlanmış tavuk etlerini içine atın. Sarımsakları da ezip yemeğin içine ekleyin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Mantılı Tavuk Tarifleri Tavuk Yemekleri
 | 
 
 
 
 |