https://www.aytac.com.tr
 
 
1 paket AYTAÇ ŞİP ŞAK PİLİÇ SALAM
 
500 g kültür mantarı
 
1 demet taze yeşil soğan(ince kesilmiş)
 
2 adet olgun domates (soyulmuş ve küçük küp kesilmiş)
 
5 yaprak kıvırcık
 
1/3 su bardağı zeytinyağı
 
3 yemek kaşığı sirke
 
1 yemek kaşığı dijon hardalı
 
1 diş sarımsak (soyulmuş ve ezilmiş)
 
1 küçük arpacık soğanı (kıyılmış)
 
Tuz
 
Çekilmiş tane karabiber
 
 
1 Mantarları nemli ve temiz bir bez ile silin, köklerini çıkartın. İnce ince doğrayın.
 
2 AYTAÇ ŞİP ŞAK PİLİÇ SALAMları küpler halinde kesin.
 
3 Büyük bir kapta mantar ile dilimlenmiş AYTAÇ ŞİP ŞAK PİLİÇ SALAM, yeşil soğan, domates ve kıvırcığı birleştirin; kenara koyun.
 
4 Küçük bir kâsede zeytinyağı, sirke, hardal, sarımsak, arpacık soğanı, tuz ve çekilmiş tane karabiberi karıştırın.
 
5 Hafifçe çırpıp biftekli salatanın üzerine dökün, servis edin.
 
 
 
  
 |