| 
 
| 
 
 
 | 
 
Mantarlı Palamut Pilaki | 
 
  | 
müşteri 
Aşçı 
 
  
Kayıt: 16.04.2009 
Mesajlar: 16 Şehir: Trabzon | 
Kısa URL: https://ml.md/lc35507 
Gönderme Tarihi: 16.Nis.2009 
2,815 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
5 kişilik
 
2 adet palamut
 
Yarım kg patates
 
Yarım kg havuç
 
2 adet sivribiber
 
250 gram domates
 
1 su bardağı mantar
 
2 adet soğan
 
1 su bardağı sıvıyağ
 
1 tatlı kaşığı tozşeker
 
2 su bardağı su
 
Tuz
 
 
1 Temizlenmiş palamutu kuşbaşı, soğanı da yemeklik doğrayın. Mantar ve sivribiberleri dilimleyin. Domatesi rendeleyin veya soyup küp küp doğrayın.
 
2 Havuç ve patatesi haşlayıp küçükçe doğrayın. Büyükçe bir tavaya sıvıyağı alıp kızdırın. Soğanı yağda pembeleştirin. Diğer sebzeleri de alarak 20 dakika sote yapın.
 
3 Palamutu, iki su bardağı su, tuz ve şekeri ekleyin. Balık iyice yumuşayana dek pişirin. Üzerini bolca ince kıyılmış maydanoz ile süsleyip, servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Mantarlı Palamut Pilaki Tarifleri Balıklar
 | 
 
 
 
 |