| 
 
| 
 
 
 | 
 
Mantarlı Kremalı Krep | 
 
  | 
Sezarr 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 21.08.2014 
Mesajlar: 24 Şehir: Trabzon | 
Kısa URL: https://ml.md/lc100988 
Gönderme Tarihi: 22.Ağu.2014 
2,448 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
2 adet yumurta (sarısı ve beyazı ayrı ayrı çırpılmış)
 
1 adet küçük boy soğan (ince kıyılmış)
 
500 gram mantar (ince doğranmış)
 
2 çorba kaşığı krema
 
5 sap maydanoz (ince kıyılmış)
 
Tuz
 
Karabiber
 
1 çay bardağı un
 
40 gram tereyağı
 
 
Un ve tuzu karıştırın. Süt, 20 gram tereyağı ve yumurta sarılarını katın. Krep hamurundan 2/3 kahve fincanı dökün. Tavaya yayın. 30 saniye daha pişirip kağıt havlu üzerine alın. Kalan tereyağını ısıtın. Soğanları katıp soteleyin. Mantarları ilave edin. 1-2 dakika pişirip ateşten alın. Maydanozu ekleyip karıştırın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Mantarlı Kremalı Krep Tarifleri Akıtma Tarifleri
 | 
 
 
 
 |