| 
 
| 
 
 
 | 
 
Mantarlı Kaya Levreği | 
 
  | 
seda hoş 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 14.09.2018 
Mesajlar: 25 Şehir: Mardin | 
Kısa URL: https://ml.md/lc136957 
Gönderme Tarihi: 15.Eyl.2018 
1,286 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Anadolujet Magazin
 
 
30 gr porçini mantarı
 
140 gr kaya levreği
 
10 gr labne peyniri
 
5 gr eski kaşar
 
4 gr rokfor peyniri
 
1 tutam fesleğen
 
2 adet siyah zeytin
 
2 yemek kaşığı zeytinyağı
 
1 adet defne yaprağı
 
Taze kekik
 
Deniz tuzu
 
Tane karabiber
 
 
Kılçıklarını ayıkladığınız fileto hâlindeki levreği yağlı kâğıda yerleştirdikten sonra üzerine bir adet defne yaprağı, taze kekik, bir yemek kaşığı zeytinyağı, deniz tuzu ve karabiber ilave edip kaplayın. Önceden 180 derecede ısıtılan fırında 12-15 dakika pişirin.
 
Mantarı kızgın tavada zeytinyağıyla 1 dakika kadar çevirin. Tabağa aldığınız balığın ve mantarın üzerine önceden püre hâline getirilen ve fesleğen ilave edilmiş peynirleri serpip yemeği servise hazır hâle getirin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Mantarlı Kaya Levreği Tarifleri Barbunya Balığı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |