| 
 
| 
 
 
 | 
 
Mantarlı Böbrek Sote | 
 
  | 
kızılelma 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 21.07.2007 
Mesajlar: 56 Şehir: Keçiören | 
Kısa URL: https://ml.md/lc24264 
Gönderme Tarihi: 01.Haz.2008 
2,498 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Malzemesi
 
6 çift kuzu, ya da dana böbreği
 
Tuz
 
Karabiber
 
1/2 su bardağı un
 
2 kaşık yağ
 
1 küçük soğan
 
1 su bardağı konserve mantar
 
1 tatlı kaşığı kekik
 
1/4 demet maydanoz
 
 
Böbrekieri yıkayıp kuşbaşı doğradıktan sonra, tuz ve karabiber koyun; hafifçe unlayın. 1 kaşık yağı tavada eritip, unladığınız böbrekleri sote ederek çıkartın
 
Aynı tavaya bir kaşık yağ ve incecik kıyılmış soğan koyarak öldürün. Ardından mantarları ilave edin. 2-3 dakika çevirin ve üzerine sote edilmiş böbrekleri yerleştirip, kekik ve kıyılmış maydanoz serpin. Ateşi hafifleterek 2 dakika daha pişirin.
 
 
 ML® Mantarlı Böbrek Sote için tıklayın
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Mantarlı Böbrek Sote Tarifleri Beyin Tarifleri
 | 
 
 
 
 |