| 
 | 
| Mantar Ekmeği (Kastamonu) | 
|  | pandemir Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 21.04.2020
 Mesajlar: 39
 Şehir: Erzurum
 | Kısa URL: https://ml.md/lc150220 Gönderme Tarihi: 30.Nis.2020
 429 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı
 
 3 Yemek Kaşığı Kanlıca mantarı (tercihen)
 1 Adet Kuru soğan
 1 Adet Yumurta
 Sıvı yağ - tereyağı
 Tuz
 Pul biber
 Kara biber
 
 Mantar 15-20 dakika sıcak su ile haşlanır.
 Sonra soğuk sudan geçirilir ve robot aracılığıyla nohut iriliğinde çekilir.
 Kuru soğan kavrulur, üzerine 1 yumurta kırılır ve karıştırılır.
 Pişince üzerine mantar ve baharatlar katılarak karıştırılır.
 Ekmeğin arasına konup yenir.
 
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |