|
|
MANTAR ÇORBASI (İtalya) |
|
vuslat
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 10.01.2009
Mesajlar: 35 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc33196
Gönderme Tarihi: 25.Oca.2009
2,803 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzemesi:
1 adet soğan
3 çorba kaşığı margarin
425 gr. mantar
6 su bardağı et suyu
tuz
karabiber
1/2 demet maydanoz
3 çorba kaşığı süzme yoğurt
Hazırlanışı:
Soğanları soyun. Kare parçalar halinde kesin. Tencerede kızdırdığınız yağda soğanı kavurun. Yıkadığınız ve küçük parçalar halinde kestiğiniz mantarları da bu yağda 5-10 dakika kavurun. Et suyunu ilave edin. Su kaynadıktan sonra ateşi kısın ve kısık ateşte çorbayı 20 dakika pişirin. Tuzu, karabiberi ilave edin. Tuz ve karabiber ile tadlandırın. Maydanozu ince ince kıyın. Çorbayı servis yapacağınız kaselere boşaltın. Her kaseye 1 kaşık yoğurt ve kıyılmış maydanoz koyup servis yapın.
|
|
MANTAR ÇORBASI (İtalya) Tarifleri İtalyan Yemekleri
|
|