Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Mangolu ve Armutlu Kalp Kanepeler


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
Atıştırmalık Tarifleri
Dürüm Tarifleri
Ekmek Arası Tarifleri
Ezme Tarifleri
Hamburger Tarifleri
Haydari Tarifleri
Kanape Tarifleri
Ordövr Tarifleri
Sandviç Tarifleri
Sürme Tarifleri
Tarama Tarifleri
Tarator Tarifleri
Tost Tarifleri
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Mangolu ve Armutlu Kalp Kanepeler

Göksen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc113299
Gönderme Tarihi: 08.Arl.2015
1,389 defa indirildi / yazdırıldı




500 ml meyve suyu
50 gram üzüm
40 gram tozşeker
20 gram yaprak jelatin
2 adet yıldız anason
1 adet armut
1 adet mango
Mandalina kabuğu
1 tatlı kaşığı tereyağı

Tereyağı, tozşeker, meyve suyu, beyaz lifli kısımları temizlenmiş mandalina kabuğu ve yıldız anasonu tencerenin içinde karıştırın. Karışımı kaynattıktan 6 dakika sonra ocaktan alın. Soğuk suda yumuşattığınız yaprak jelatini karışıma ilave edin. Yaprak jelatin yumuşayana kadar karıştırın.
Hazırladığınız şurubu bir kaba süzüp soğumaya bırakın. Mango ve armudun kabuğunu soyup 5 mm kalınlığında kalp şekli vererek dilimleyin. Her bir dilimin ortasını küçük metal çemberle delerek şekillendirin. Hazırladığınız mango kalbin ortasına yuvarlak armut dilimi, armuttan hazırladığınız kalbin ortasına yuvarlak mango dilimi yerleştirin.
Üzümleri yıkadıktan sonra ikiye kesin. Çekirdeklerini çıkartıp birkaç parçaya kesin. Şurup ılıdıktan sonra kalp şeklindeki (8 cm’lik) kalıpların yarısına aktarın. Her kalıba kalp şeklindeki meyvelerden yerleştirin. Üzüm parçalarını da ekledikten sonra kalan şurubu kalıplara aktarıp buzdolabında 3 saat dinlendirin ve buzdolabından çıkartın.
Kalıptan çıkartmadan önce birkaç dakika dinlendirin. Ters yüz ederek servis tabağına yerleştirin. Frambuazları sırasıyla yumurta akına ve tozşekere bulayıp yağlı pişirme kağıdının üzerinde kurutun. Üzüm ve mango dilimleriyle servis yapın.







Mangolu ve Armutlu Kalp Kanepeler Tarifleri Ekmek Arası Tarifleri



(1 adet Mangolu ve Armutlu Kalp Kanepeler 13,568 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort