Kısa URL: https://ml.md/lc72604
Gönderme Tarihi: 13.Şub.2012
2,195 defa indirildi / yazdırıldı
1 paket herhangi bir çeşit makarna
2 yemek kaşığı margarin
1 yemek kaşığı domates sosu
haşlamak için bir tencere su
Tuz
Üzeri için:
300 gr yoğurt
3 diş ezilmiş sarımsak
2 adet küçük doğranmış kabak
Kabakları kavurmak için sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Pulbiber
Süslemek için:
Taze nane
Makarnayı haşlayın, süzün tencerenin içinde domates sosunu margarin ile kavurun haşlanan makarnaları içine atın biraz karıştırın. Diğer tarafta kabakları sıvıyağ içinde suyunu çekene kadar kavurun. Servis tabağına kavrulan makarnayı koyun, üzerine sarımsaklı yoğurt ve kabakları koyun, sıcak servis yapın.