|
|
Lorlu Isırgan |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc49366
Gönderme Tarihi: 27.Mar.2010
2,210 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzeme:
1 demet ısırgan otu
1 diş sarımsak
1 adet limon
2 çorba kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
1 adet domates
Derin bir tencerede suyu kaynatın. Diğer tarafta ısırganın yapraklarını ayırın. Kaynar suya yaprakları atıp çıkartın ve soğumaya bırakın. Sarımsağı havanda ezin. Sarımsak, zeytinyağı ve limon suyunu karıştırıp sosu hazırlayın. Isırganı limonlu sosla harmanlayın. Servis tabağına alın. Üzerine lor peyniri serpin. Dilimlenmiş domates ile süsleyip servis yapın.
|
|
Lorlu Isırgan Tarifleri Ülker Yemek Tarifleri
|
|