| 
 
| 
 
 
 | 
 
Lorlu Dürüm | 
 
  | 
kızıl erik 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 19.07.2016 
Mesajlar: 21 Şehir: Giresun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc118285 
Gönderme Tarihi: 19.Tem.2016 
1,350 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
2 adet lavaş ekmeği
 
1 su bardağı lor
 
2 adet taze soğan
 
10-12 dal maydanoz
 
3 çorba kaşığı zeytinyağı
 
1 çay kaşığı tuz
 
1 çay kaşığı pul biber
 
 
Maydanoz ve taze soğan ince ince kıyılır. Üzerine lor, tuz, pul biber ve zeytinyağı eklenir ve iyice karıştırılır. Lavaş ekmekleri ortadan kesilir. Kesik kısımlara lorlu karışım uzunlamasına konur ve rulo yapılır. Her rulo ortadan ikiye kesilir. Servis tabağına konarak ikram edilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Lorlu Dürüm Tarifleri Dürüm Tarifleri
 | 
 
 
 
 |