| 
 
| 
 
 
 | 
 
Lorlu Ajvarlı Kanepe | 
 
  | 
akıl küpü 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 26.11.2014 
Mesajlar: 30 Şehir: Bursa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113017 
Gönderme Tarihi: 27.Kas.2015 
1,362 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
100 gr karadeniz Lor Peyniri
 
1 yemek kaşığı margarin
 
50 gr ajvar
 
isteğe göre Dereotu
 
isteğe göre Maydonoz
 
isteğe göre Susam
 
10 dilim tost ekmeği
 
50 gr zeytin ezmesi
 
 
Öncelikle burgene ekmek dilimlerine margarin sürün ve 20 dk fırında kızartın daha sonra lor peynirini maydonozla karıştırıp bir kaseye bastırın. Servis tabağına ters çevirin peynir kasemizin etrafına, ince ince dilimlediğim burgene ekmeklere zeytin ezmesi ve ajvar sürün. Süslemek için susam dökünüz.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Lorlu Ajvarlı Kanepe Tarifleri Kanepeler
 | 
 
 
 
 |