| 
 
| 
 
 
 | 
 
Lokum Mezgit | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc107305 
Gönderme Tarihi: 04.May.2015 
4,106 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
500 gram temizlenmiş mezgit
 
1 su bardağı un
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
Kızartmak için sıvı yağ
 
1 adet limon
 
Yarım demet roka
 
1 adet domates
 
 
İçleri temizlenmiş balıkları yıkayıp süzün. Üzerine tuz serpin ve 5 dakika kadar bekletin. Bu, lokum tadında olmasını sağlayacaktır. Daha sonra una bulayıp fazla unlarını silkeleyip kızgın yağda kızartın. Yumuşak ve çok lezzetli olacaktır. Yanına roka, domates ve limon koyup ikram edin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Lokum Mezgit Tarifleri Ahtapot Tarifleri
 | 
 
 
 
 |