https://www.posta.com.tr
 
 
600 gr. mantar
 
1 baş sarımsak
 
1 çay bardağı kıyılmış maydanoz
 
1 adet limon suyu
 
1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi
 
5 çorba kaşığı zeytinyağı
 
1 tatlı kaşığı un
 
1 tatlı kaşığı kimyon
 
1 tatlı kaşığı kekik
 
Tuz
 
1 tatlı kaşığı tane karabiber
 
 
Mantarlarınızı fırçayla	temizledikten sonra, zeytinyağında, suyunu bırakıp çekene kadar, un serperek kavurun.
 
Üzerine, sarımsak, limon suyu, limon kabuğu ve baharatları serpin.
 
2-3 dakika soteleyin. Maydanoz serperek servis yapın.
 
 
Not: Sıcak ya da soğuk tüketebilirsiniz.
 
 
 
  
 |