| 
 | 
| Limonlu Frambuazlı Cheesecake | 
|  | Doctor English Admin
 
  
 Kayıt: 15.01.2007
 Mesajlar: 1266
 Şehir: KKTC
 | Kısa URL: https://ml.md/lc163180 Gönderme Tarihi: 20.Şub.2022
 305 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 1 kavanoz Fruppa Frambuaz Reçeli
 200 gram petibör bisküvi
 50 gram eritilmiş margarin
 2 su bardağı süzme yoğurt
 1 paket çiğ krema
 1 paket labne peyniri
 1 su bardağı toz şeker
 6 adet yumurta
 2 çorba kaşığı mısır nişastası
 2 çorba kaşığı limon suyu
 1 limonun rendelenmiş kabuğu
 2 paket vanilya
 
 Bisküvileri mutfak robotunda toz haline gelinceye kadar çekip eritilmiş margarin ile karıştırın. Karışımı 28 cm'lik kelepçeli kek kalıbına elinizle düzelterek yayın. Reçel hariç kalan malzemeyi mutfak robotunun çırpma aparatı ile iyice karıştırın ve bisküvili karışımın üzerine dökün. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya kadar (35 dakika) pişirin. Keki kalıptan çıkarmadan, en az 3 saat bekletin. Daha sonra kalıptan alıp, dilediğiniz boyutta dilimleyin. Fruppa Frambuaz Reçeli'ni cheesecake dilimlerinin üzerine gezdirin. Dilerseniz nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
 
 
  
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |