|
Light Elma Marmeladı |
|
Fatma Şener
Aşçıbaşı
Kayıt: 19.05.2011
Mesajlar: 28 Şehir: Sincan |
Kısa URL: https://ml.md/lc63814
Gönderme Tarihi: 03.Haz.2011
2,009 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 küçük kavanoz (20 dilim Eti Form Kızarmış Kepekli Ekmek Dilimi’ne sürülebilir)
1 kg Golden elma
5 gr tarçın
Elmaların kabuklarını soyun. Çekirdek yataklarını çıkarın ve elmaları rendeleyin. Bekletmeden tencereye alın. Tarçını üzerine serpin. Kısık ateşte ara ara karıştırarak pişirin. Karıştırmadığınız zaman kapağını kapalı tutun. İyice yumuşayıp pişmiş bir hal aldığında ocağı kapatın. Temiz ve kuru bir kavanoza doldurun. Soğuyunca kapağını kapayın. Buzdolabında muhafaza edin.
|
|