| 
 
| 
 
 
 | 
 
Lezzetli Külahlar | 
 
  | 
Bakır Cezve 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 31.05.2016 
Mesajlar: 27
  | 
Kısa URL: https://ml.md/lc118083 
Gönderme Tarihi: 10.Tem.2016 
1,175 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Melike Yılmaz
 
 
10 adet milföy hamuru
 
1 paket garnitür
 
3 yemek kaşığı yoğurt
 
2 yemek kaşığı mayonez
 
1 yemek kaşığı tereyağı
 
 
Önce milföylerimize fırça yardımıyla erimiş tereyağ sürüyoruz. Sonra şeritler halinde kesip yağlı kağıttan yapılan külahlara sarılır, fırına atılır. Milföyler pişerken diğer malzemelerle harç karıştırılır. Külahlar pişince fırından alınıp soğumaya bırakılır. Soğuyunca çıkartılıp içleri harç ile doldurulur.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Lezzetli Külahlar Tarifleri Hamur İşleri
 | 
 
 
 
 |