| 
 
| 
 
 
 | 
 
Levrek Lahmacun | 
 
  | 
Besime Örücü 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 17.11.2009 
Mesajlar: 20 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc43760 
Gönderme Tarihi: 17.Kas.2009 
2,097 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
100 gr. fileto çıkarılmış ve çok ince doğranmış levrek
 
100 gr. mayalanmış hamur
 
1 adet ince ince doğranmış orta boy domates
 
2 adet çarliston biber
 
2 diş sarımsak
 
1 adet ince parçalar halinde doğranmış orta boy kuru soğan
 
1 kaşık domates suyu
 
1 yemek kaşığı tereyağı
 
Tuz
 
 
Yapılışı:
 
Bir tavaya tereyağını koyup eritin. Üzerine doğramış olduğunuz kuru soğanı ilave edin. Ardından da biber, sarımsak, domates ve domates suyunu ekleyin. Son olarak levrek filetoyu da katın. 5 dakika boyunca sote edin. Mayalanmış hamuru el içi büyüklüğünde olacak, şekilde incecik açıp, hazırlamış olduğunuz malzemeleri elinizde bastırarak içine yayın. 180 derecelik ısıtılmış fırında, yaklaşık 8 dakika boyunca pişirdikten sonra, servise sunun.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Levrek Lahmacun Tarifleri Ahtapot Tarifleri
 | 
 
 
 
 |