Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Levrek Fleto Yapımı


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Besinlerin Değerleri
Şifalı Bitkiler
Aşçılığın Püf Noktaları
Sofra Düzeni ve Servis
Mutfak Takımları
Yemek Hakkında Sözler
Yemek Rüyaları
Yemek Fıkraları
Diğer Konular
Sağlık Konuları
Site Hakkında
Makaleler
Söyleşiler
Anketler
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Levrek Fleto Yapımı

gerilla
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 19.08.2020
Mesajlar: 25
Şehir: Malatya
Kısa URL: https://ml.md/lc152653
Gönderme Tarihi: 29.Ağu.2020
454 defa indirildi / yazdırıldı




https://acunn.com

Levrek fileto yapmak için ilk olarak balığın pulları temizlenmeli. Bunun için hangi elinizi kullanıyorsanız bıçak o elde iken diğer el ile de kuyruğu tutmanız gerekir. Pulları kuyruktan kafaya doğru temizledikten sonra bol suyla durulayın ve pul kalıp kalmadığını kontrol edin.
Pulların temizlenmesi sonrasında balığın karnını yine kuyruktan kafaya doğru dikkatle kesin. Bunu yaparken balığın iç organlarını kesmemeye dikkat edin. İç organları ve balığın solungacını temizleyip çıkardıktan sonra bir kez daha suyun altına tutun ve durulayın.
Devamında balığın boynunu kemiğe kadar kesin. Sonra kestiğiniz yerden kemiğe dayalı bir biçimde kafadan kuyruğa doğru kesin ve bu işlemi tek bir seferde yapmaya çalışın. Balığın arka tarafındaki eti de bu şekilde keserek diğer filetoyu da alın. Kılçıkları balık cımbızı ile ayıklayın. Kan, zar, kemik parçalarını da bıçak yardımıyla temizledikten sonra levrek filetonuz hazır.









Levrek Fleto Yapımı Tarifleri Aşçılığın Püf Noktaları



(1 adet Levrek Fleto Yapımı 1,585 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort