|
|
Lesbik (Erzincan) |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc113233
Gönderme Tarihi: 06.Arl.2015
1,643 defa indirildi / yazdırıldı
|
Çelem (şalgam)
Tarhana (1 ölçü)
Aşlık ( ½ ölçü)
Kuru soğan (2-3 adet)
2 yemek kaşığı yağ
1 yemek kaşığı salça
1 kase kadar kavurma
Tarhana ve aşlık ıslatılır. Çelem de küçük küçük doğranarak ilave edilir ve birlikte pişirilir. Diğer tarafta soğan yağda kavrulur, salçası ve kavurması ilave edilir. Malzemelerin yarısı tencereye konur. Diğer yarısı da servis yapılan yemeklerin üzerine pay edilir.
|
|
Lesbik (Erzincan) Tarifleri Ardahan Yemekleri
|
|