| 
 
| 
 
 
 | 
 
LEMİS | 
 
  | 
pampa 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 10.04.2013 
Mesajlar: 24 Şehir: Elazığ | 
Kısa URL: https://ml.md/lc88378 
Gönderme Tarihi: 10.Nis.2013 
1,790 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 kilo ıspanağı bir tencerede bol tuzlu suda haşladıktan sonra soğanla birlikte sadeyağda kavurun. Sonra buğday unundan bir hamur hazırlayın. Küçük küçük parçalar kopararak bu hamurları açın. İçine önceden hazırlanan ıspanağı yayın, üzerine yumurta kırın. Hamurları ikiye katlayıp saç üzerinde pişirin. Üzerine tereyağı sürerek sıcak sıcak servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
LEMİS Tarifleri Hamur İşleri
 | 
 
 
 
 |