Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Lahanaya Sarılmış Tavuk


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Lahanaya Sarılmış Tavuk

BnSONY
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 13.10.2007
Mesajlar: 46
Kısa URL: https://ml.md/lc18435
Gönderme Tarihi: 14.Ekm.2007
2,118 defa indirildi / yazdırıldı




4 kişilik
2 pişmiş tavuk göğüsü ve 1 but,
1 küçük soğan,
çeyrek litre tavuk suyu,
3 çorba kasığı krema,
1 yumurta,
yarım bağ kıyılmış maydanoz,
1 çorba kaşığı galeta unu,
tuz,
akbiber,
5 g kurutulmuş taş mantar,
6 yaprak lahana,
3 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı,
çorba için yeşillik,
100 g taze krema

Tavuk etinin derilerini ayıklayın. Etin kenarlarını kesin. Kestiğiniz kenarları ve butu iri parçalar halinde doğrayın. Soğanı ayıklayarak kıyın. Tavuk etini, soğan, 2 çorba kaşığı tavuk suyu, krema ve yumurta ile mikserde püre haline getirin. Maydanozu ve galeta ununu katın, tuzunu ve biberini ayarlayın. Püreyi soğuk bir yerde bekletin. Mantarları çeyrek litre soğuk suya bastırın. Lahanaları yıkayarak kalın saplarını keserek inceltin. Yaprakları 5 dakika süre ile kaynar tuzlu suda haşlayın, buzlu suya atın ve bir mutfak havlusunun üstünde kurumaya bırakın. Göğüs parçalarını tuzlayarak biberleyin. Lahana yapraklarını üçer üçer üst üste koyun, göğüs parçalarını üstüne koyun, püre sürün. Yaprakları sarın. Sarmalara pamuk ipliği bağlayın. Tereyağını bir tavada kızdırın, sarmaları kızartın. Mantar ve tavuk suyunu dökün. Mantarları ve yeşilliği atın, hepsini orta ateşte 15 -20 dakika pişirin. Sarmaları çıkarın ve folyoya sararak sıcak bir yerde bekletin. Sosun suyunu çektirin, püre haline getirin. Sarmaları 2 cm genişliğinde dilimlere kesin. Dilimleri bir servis tabağına dizin. Sosu ayrı olarak sunun. Maydanozlu patates ve mantar ile servis yapın.






Lahanaya Sarılmış Tavuk Tarifleri Bıldırcın Tarifleri



(1 adet Lahanaya Sarılmış Tavuk 44,783 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort