| 
 
 http://www.hurriyet.com.tr
 
 1 adet yumurta
 Yarım su bardağı şeker
 2 yemek kaşığı tereyağı
 1 su bardağı süt
 1 su bardağı un
 1,5 yemek kaşığı kakao
 Yarım paket kabartma tozu
 Yarım paket vanilya
 Üzeri için:
 Fındık kırığı
 Çikolata sos
 Arası için:
 Muz
 Labne peyniri
 
 Yumurta ve şekeri mikserle 3-4 dakika çırpın. Tereyağı, kakao ve sütü ekleyerek karıştırın. Kabartma tozu, vanilya ve unu da ilave edip kekten daha akışkan bir hamur elde edin.
 Tavayı yağlamadan küçük bir kepçe ile tavaya yukarıdan hamuru dökün ama kesinlikle yaymayın. Üzeri göz göz olunca çevirin.
 Pişen hamurları servis tabağına alın. Soğuduktan sonra aralarına labne peyniri ve muz dilimlerini koyun. Üzerine fındık kırığı ve çikolata sos dökün, kule yaparak servis edin.
 
 
  
 
 |