2 kaşık margarin
20 tane Tuzsuz milföy hamuru
Şeftali konservesi
1 paket Tart jölesi
500 gr labne peyniri
2 adet Yumurta
1,5 Cay bardagi seker
2 Yemek kasigi nisasta
1 paket vanilya
Bir kabin içine margarin, labne peyniri, yumurta, şeker, nişasta ve vanilyayı koyup pürüzsüz bir kıvama gelene kadar çırpın.
Milföy hamurlarınızı buzluktan çıkarıp tezgahın üzerine koyun ve 10-15 dk kadar buzun çözülmesini bekleyin.
Daha önceden hazırlamış olduğunuz kremayı milföy hamurlarının üzerine paylastırın, üzerine arzu ettiğiniz meyveden koyun. Ben konserve şeftali kullandım
Milföylü küçük pastalarınıza meyveleri yerleştirdikten sonra istediğiniz şekli verin ve daha önceden ısıtılmış 180°li fırında kenarları hafif kızarana kadar pişirin.
Pastalarınız piştikten sonra tart jölesi hazırlayıp üzerlerine dökün
Soğuyunca servis yapın.
Not: Kullanacağınız meyve konserve değil tazeyse, pastalarınız piştikten sonra üzerine yerlestirin.
|