| 
 
| 
 
 
 | 
 
Labada Soslu Sazan | 
 
  | 
Angara'lı Fidan 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 24.10.2013 
Mesajlar: 26 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc93290 
Gönderme Tarihi: 26.Ekm.2013 
1,775 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 kase Un
 
Tuz
 
Karabiber
 
5 çorba kaşığı margarin
 
1 çay kaşığı Toz hardal
 
yarım limon suyu
 
400 gram sazan filetosu
 
200 gram labada otu
 
100 gram sote için margarin
 
 
Labada otunu yıkadıktan sonra fazla kurulamadan tavaya aktarıp 2 çorba kaşığı margarin ile 2 dakika pişirin. 
 
Labada otunu fazla pişip renginin gitmemesine dikkat edin. 3 çorba kaşığı margarin, yarım limon suyu, 1 çay kaşığı toz hardal, yeterince tuz ve karabiberi karıştırarak sosu hazırlayın. 
 
Balığı 1 cm genişliğinde şeritler halinde kesip una buladıktan sonra tavada ısıtılmış margarin ile soteleyin. Piştikten sonra yağlı pişirme kağıdı üzerinde süzün ve bir tutam tuz ile tatlandırın. Hazırladığınız labada otlu sos ile servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Labada Soslu Sazan Tarifleri Alabalık Tarifleri
 | 
 
 
 
 |