https://www.rational-online.com
 
 
20 g kuzugöbeği mantarı, kurutulmuş
 
500 g makarna, örneğin Rigatoni
 
375 ml süt
 
375 ml krema
 
500 ml soğuk su
 
250 ml sebze haşlama suyu
 
Biraz patates nişastası
 
Tuz
 
Karabiber
 
Hindistancevizi
 
 
Kuzugöbeği mantarlarını suda yumuşatın ve temizleyin. Süt, krema ve dana et suyunu karıştırıp kaynatın ve biraz nişastayla koyulaştırın, sonra baharatlayın ve 500 ml su ekleyin.
 
Sosu, suyu süzülmüş kuzugöbeği mantarlarıyla ve makarnayla karıştırın. SelfCookingCenter® ünitesinde "Garnitür", "Sosta makarna" ayarını seçin, makarnanın ambalajındaki pişirme süresini girin ve yükleyin; merkez sıcaklık sensörünü kabın içine daldırın.
 
 
 
  
 |