| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kuzu Yürek Izgara | 
 
  | 
abibebek 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 09.12.2015 
Mesajlar: 55 Şehir: Maltepe-Çankaya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc139909 
Gönderme Tarihi: 20.Oca.2019 
1,095 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://www.ruhundoysun.com
 
 
1 adet Kuzu yürek
 
100 g Kuzu kuyruk yağı
 
1 Tutam Deniz tuzu
 
1 Tutam Taze öğütülmüş karabiber
 
 
Kuzu yüreği ikiye bölüp sinirlerini ve dışını temizle.
 
İnce yapraklar halinde doğrayıp, servis tahtasına diz.
 
Flamboir (ucunda ufak delik olan demir koni) közde iyice ısıt.
 
Küp küp kesilmiş kuyruk yağlarını flamboirın içerisine at. Tahtada dizili kuzu yürekleri aşağıya akan kızgın ya da yanan kuyruk yağları ile hızlıca pişir. Fazla pişirme sakın. Biraz çiğ kalması gerekir.
 
Üzerine tuz ve taze öğütülmüş karabiber serpiştir.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kuzu Yürek Izgara Tarifleri Sakatatlar
 | 
 
 
 
 |