| 
 
 
 | 
Kuzu Mantarlı Yıldız Şehriye Pilavı | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc123715 
Gönderme Tarihi: 11.Mar.2017 
1,057 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 su bardağı yıldız şehriye
 
1 kutu mısır konservesi
 
1/2 demet dereotu
 
500 gr kuzu mantar
 
2 yemek kaşığı tereyağı
 
Tuz
 
4 su bardağı sıcak su
 
 
Kuzu mantarları yıkayıp temizledikten sonra doğrayıp tavada közleyin. 2 yemek kaşığı tereyağında yıldız şehriyeleri kavurun. İçine mısırı ve doğranmış dereotunu ilave edin. 4 su bardağı su ile tuzunu koyduktan sonra pişmeye bırakın. Pilav pişince közlenmiş mantarlarla harmanlayıp servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |