| 
 
 
 | 
Kuzu Etli Yoğurtlu Milföy Böreği | 
  | 
küheylan 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 18.07.2014 
Mesajlar: 36 Şehir: Bolu | 
Kısa URL: https://ml.md/lc100003 
Gönderme Tarihi: 18.Tem.2014 
1,500 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
12 adet milföy
 
1 adet yumurta sarısı
 
1 kg kuşbaşı kuzu eti
 
1 kaşık sıvı yağ
 
1 adet soğan
 
1 tatlı kaşığı salça
 
4 bardak su
 
400 gr koyu yoğurt
 
 
Miföy hamurunu açıp çay tabağıyla yuvarlak keselim bütün hamuru az yağlanmış tepsiye dizip yumurta sarısını sürüp 20 dakika fırında pişirelim yağı tencereye koyup soğanları pembeleşinceye kadar kavuralım eti ekleyip saldığı suyu çekene kadar pişirelim salçayı ve tuzu ekleyip orta ateşte et iyice pişene kadar pişirelim. Börek hamurunu alta onun üstüne etleri diğer hamuruda en üste koyup yoğurtla servis yapalım
  
 | 
 
 
 
 
 
 |