| 
 
| 
 
 
 | 
 
KUZU ETLİ PIRASA | 
 
  | 
demelale 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 05.11.2012 
Mesajlar: 53 Şehir: Samsun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc96630 
Gönderme Tarihi: 15.Mar.2014 
2,494 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 kg. pırasa
 
500 gr. kuşbaşı kuzu eti
 
2 çorba kaşığı tereyağı
 
1 adet soğan
 
1 çorba kaşığı domates salçası
 
1 çorba kaşığı biber salçası
 
Bir tutam toz kişniş
 
Tuz
 
 
Pırasaları temizleyip verev doğrayın. Soğanı tereyağında kavurun. Üzerine eti ekleyin ve suyunu salıp çekene dek kavurun. Pırasayı ekleyin, karıştırarak beş dakika kavurun. Biraz su ile açtığınız salçaları ilave edin. Tuz ve kişniş ekleyin. Bir-iki dakika kavurup malzemenin üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyin. Et ve pırasa yumuşayana dek pişirin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
KUZU ETLİ PIRASA Tarifleri Balkabağı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |