| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kuzu Etli Madımak | 
 
  | 
sinan 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 19.01.2007 
Mesajlar: 144 Şehir: İÇEL | 
Kısa URL: https://ml.md/lc11323 
Gönderme Tarihi: 20.Oca.2007 
2,603 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
500 gram kuzu kuşbaşı
 
150 gram pastırma
 
2 demet madımak
 
2 adet kuru soğan
 
1 yemek kaşığı margarin
 
1 yemek kaşığı salça
 
1 kahve fincanı iri bulgur
 
1 çay kaşığı pul biber
 
1 çay kaşığı tuz
 
1 çay kaşığı karabiber
 
 
Madımağı ayıklayın, yıkayıp suda bekletin.Tencereye zar şeklinde doğranmış soğanı ve kuşbaşı eti koyun. Et, suyunu bırakıp çekince salça, karabiber ve tuz koyup 4-5 dakika soteleyin. 2 bardak sıcak su ilave edip 30 dakika pişirin. 1 kahve fincanı bulgur koyup 15 dakika daha pişirin. Ocağı kapatıp yemeğe küçük küçük doğradığınız pastırmayı ekleyin. Pul biberi yağda kızdırın, madımağın üstüne döküp servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kuzu Etli Madımak Tarifleri Sebze Yemekleri
 | 
 
 
 
 |