| 
 
 
 | 
Kuşkonmazlı Pastırma Salatası | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc116643 
Gönderme Tarihi: 04.May.2016 
1,576 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
200 gr. kuşkonmaz
 
8-10 dilim pastırma
 
75 gr. lor peyniri
 
3 kaşık margarin
 
½ adet kuru acı biber
 
1-2 dal taze kekik
 
Karabiber
 
Pulbiber
 
 
Kuşkonmazın körpe bölümleri birkaç parçaya bölün ve acılığı gitmesi için 1 dakika kadar kaynar suda haşlayın. Fırın tepsisine haşladığınız kuşkonmazları, 2-3 parçaya ayırdığınız 8-10 dilim pastırmayı ve 75 gr.lık parça haline getirdiğiniz lor peynirlerini gelişigüzel yerleştirin. ½ adet kuru acı biberi de ince ince doğrayıp tepsiye serpiştirin. Üzerine pul biber, taze çekilmiş karabiber ve küçük parçalar şekline margarin koyun ve ½ dak taze kekiği ufak parçalar halinde tepsiye koyun. 200 derecelik fırında 7-8 dakika pişirin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |