| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kuşkonmazlı Hamurlar | 
 
  | 
yudum 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 21.08.2008 
Mesajlar: 38 Şehir: Erzincan | 
Kısa URL: https://ml.md/lc74910 
Gönderme Tarihi: 20.Nis.2012 
1,882 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1,5 su bardağı un
 
3 çorba kaşığı tereyağı
 
1 su bardağı su
 
1 tutam tuz
 
3 yumurta
 
4 adet kuşkonmaz
 
 
Tencerenin içine suyu ve tereyağını birlikte ekleyip kaynamaya bırakın. Kaynayınca içine tuz ve unu ilave edip karıştırarak unu kaşık etrafında toplamaya başlayıncaya dek pişirin. Un yapışmadan toplanıyorsa tencereyi ocaktan alın.5 dakika soğumaya bırakın. İçine yumurtaları kırıp karıştın. Bu hazırladığınız hamurların içlerine buharda 5 dakika haşlanmış kuşkonmazları bölüp ekleyin. Daha sonra kaşık yardımıyla tepsiye tepeleme yerleştirin. 200 derecedeki fırında 35 dakika pişmeye bırakın. Fırını kapatıp 10 dakika daha fırında bekletin. Servis tabaklarına alıp ikram edin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kuşkonmazlı Hamurlar Tarifleri Galeta Tarifleri
 | 
 
 
 
 |