| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
Kuşkonmaz Çorbası Tarifleri Ülker Yemek Tarifleri
| 
 |  
| Kuşkonmaz Çorbası |  
|  | Yemek Tarifleri Robot
 
 Kayıt: 18.06.2006
 Mesajlar: 10595
 Şehir: Türkiye
 | Kısa URL: https://ml.md/lc30001 Gönderme Tarihi: 07.Kas.2008
 1,821 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 Malzemeler
 100 gr. kuşkonmaz
 25 gr. soğan
 2 diş sarımsak
 25 gr. havuç
 25 gr. dereoru
 10 gr. un
 50 gr. margarin
 5 gr. karabiber
 5 gr. tuz
 25 gr. krema
 6 su bardağı su
 1 tablet tavuk bulyon
 
 Hazırlanışı
 Bir tencerede margarin eritilir ve sotelik doğranmış kuru soğan, rende havuç ve sarımsak kavrulur. Sonra un eklenip esmerleşene kadar kavrulur ve soğuk su eklenir. Ve son olarak ayrı bir kapta haşlanmış veya konserve kuşkonmaz eklenip baharatları ilave edilir. Kaynadığı zaman ocaktan alınıp servis yapılır. Dereotu ile süslenir.
 
 Öneriler: Çorbayı hazırlarken dibinin tutmaması için sürekli karıştırın ve asla tamamen kaynamadan ocaktan almayın. Baharat miktarını ayarlayamıyorsanız eğer sadece tuz atın. Diğer baharatları misafirler kendi damak zevklerine göre atabilirler.
 
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |