| 
 
 
 | 
Kuşekmeği Otlu Bulgur Pilavı | 
  | 
gong 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.07.2013 
Mesajlar: 50 Şehir: Giresun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc91196 
Gönderme Tarihi: 05.Ağu.2013 
1,267 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 bağ kuşekmeği otu
 
1 su bardağı pilavlık bulgur
 
1 adet kuru soğan
 
2 yemek kaşığı tereyağı
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
Yeterince sıcak su
 
 
Kuşekmeği otunu bol suda yıkayarak temizleyin ve doğrayın. Doğranmış soğanı tereyağı ile kavurun. Otu ekleyerek diriliği gidene kadar 5 dakika çevirin.
 
Üzerine bulguru, tuzu ve üzerini bir parmak geçecek kadar sıcak su ekleyin. Suyunu çekene kadar hafif ateşte ağzı kapalı olarak pişirin. Dinlendirdikten sonra servis edin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |