1 kg. kebaplık et
 
2 yemek kaşığı domates salçası
 
1 yemek kaşığı biber salçası
 
1/2 yemek kaşığı kırmızı toz biber
 
1/2 çay bardağı karabiber
 
1 demet nane
 
1/2 bardak zeytinyağı
 
1 yemek kaşığı dövülmüş sarımsak
 
Tuz
 
150 gr. kuyruk
 
 
Birgün önceden, kuşbaşı ete zeytinyağı, tuz, domates ve biber salçası, kırmızı biber, sarımsak, karabiber, nane ilave edilerek bekletilir. Terbiyelenmiş etler şişe 6-7 et, bir kuyruk şeklinde saplanır. Kuyruklar etlerin arasına gelecek şekilde saplanır. Harı geçmiş ateşte çevrilerek pişirilir. Maydanoz piyazıyla sıcak olarak servis yapılır.
  
 |