| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kuş Pide | 
 
  | 
kandil 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 28.06.2011 
Mesajlar: 20 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc65118 
Gönderme Tarihi: 28.Haz.2011 
3,037 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
 Ayşe Tüter
 
 
3 ekmek hamuru
 
1,5 su bardağı zeytinyağı
 
250 gr. yoğurt
 
2 yumurta
 
Tuz
 
1 kase lor veya 100 gr. kaşar peyniri
 
 
Hamurdan portakal büyüklüğünde bir parça koparın. Yemek tabağı büyüklüğünde açın. Üzeri yağla üçer adet üst üste koyun. Tepsiyi yağlayın. 3 hamur tepsi büyüklüğünde açın ve tepsiye yerleştirin. Bir kapta yoğurdu, yumurtayı, loru ve zeytinyağını çırpın. Üzerinde gezdirin. Üzerine tekrar 3 hamur koyun. Hamur bitene kadar bu işlemi tekrarlayın. 10 cm büyüklüğünde kare dilimler kesin. Kalan sosu üzerine dökün ve 200 derecelik fırında pişirin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kuş Pide Tarifleri Akıtma Tarifleri
 | 
 
 
 
 |