1 çay bardağı süt
100 gr margarin
1 çorba kaşığı kako
3 çorba kaşığı pudra şekeri
1 paket vanilya
1,5 paket peti bör bisküvi
1 kase hindistanceviziğ
1 kase toz antepfıstığı
1 kase toz badem
Süt ve eritilmiş margarini derin bir kaba alın. İçine kakao, pudraşekeri ve vanilyayı ilave edip, karıştırın. Pötibör bisküviyi ufalayıp ekleyin ve tüm malzemeyi elinizle yoğurun. Hazırladığınız karışımdan küçük ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, elinizle yuvarlayın. Üç bölüme ayırdığınız topların bir kısmını hindistancevizine, bir kısmını toz antepfıstığına ve kalanını da file bademe bulayın. Buzdolabında yarım saat beklettikten sonra servis yapın.
|