Kısa URL: https://ml.md/lc110506
Gönderme Tarihi: 10.Ağu.2015
2,070 defa indirildi / yazdırıldı
Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
2 dizi kurutulmuş taze fasulye
200 gr. kuşbaşılık kuzu eti
1 tatlı kaşığı salça
1 tatlı kaşığı kırmızıbiber
1 yemek kaşığı tereyağı
1 adet kuru soğan
Su
Kuru biber
Yarım su bardağı zeytinyağı
Et bir tencerede yağ ile kavrulur. Soğan küçük küçük doğranır ve pembeleşinceye kadar kavrulur. Zeytinyağı ve biraz tereyağı eklenir. salça, kırmızıbiber, kuru biber ve bir miktar su ile tuz ilave ederek kaynatılır. En son kurutulmuş taze fasulye eklenir ve 30 dakika daha kaynatılır. Ocaktan alınır. Sıcak olarak servis yapılır.