Malzeme:
7-8 dilim kurutulmuş domates
2 çorba kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
1 çay kaşığı kuru kekik
1 çay kaşığı kuru fesleğen
yarım demet semizotu
7-8 adet kiraz domates
1 adet taze incir
Kurutulmuş domatesleri çukur bir kasenin içine alın, zeytinyağı, kuru kekik ve fesleğeni ilave edip 1 saat bekletin. Semizotlarını yıkayıp suyunu süzdürün ve kabaca doğrayın. Kiraz domatesleri dörde kesin. İncirlerin ikiye ya da dörde bölün. Kurutulmuş domatesleri, semizotunu, kiraz domatesleri ve incirleri servis tabağına istediğiniz sıra ile yan yana yerleştirin. Kapari turşularını üzerine serpiştirin. İsteğe göre ufalanmış lor peyniri ve zahter salatasını sos olarak harmanladıktan sonra servis yapın.
|