| 
 
 3 tane Yumurta
 1 Su Bardağı Toz Şeker
 1 Çay Bardağı Sıvıyağ
 1 Çay Bardağı Süt
 2 Çorba Kaşığı sanayağı
 1 Paket Kabartma Tozu
 1 Paket Vanilya
 12 çorba kaşığı un
 1 Su Bardağı Kuru Meyve
 1 Su Bardağı Portakal Suyu
 
 Yumurta ve şekeri mikser ile köpürtene kadar çırpıyoruz.
 Margarin, süt, tereyağı, kabartma tozu, vanilya, 12 çorba kaşığı un, 1 portakal suyu, ve son olarakda kuru meyve katıp çırpmaya devam ediyoruz.
 Yağlanmış kek kalıbına karışımımızı döküp önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişiriyoruz.
 
 
  
 
 |