Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Kuru Kayısılı Kuru Üzümlü Cevizli Çörek


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Açma Tarifleri
Ay Çöreği Tarifleri
Kete Tarifleri
Örgü Tarifleri
Poğaça Tarifleri
Ponçik Tarifleri
Rulo Çörek Tarifleri
Simit Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kuru Kayısılı Kuru Üzümlü Cevizli Çörek

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc125022
Gönderme Tarihi: 02.May.2017
1,174 defa indirildi / yazdırıldı




1/2 su bardağı erimiş margarin
1/2 su bardağı tozşeker
1/2 su bardağı yoğurt
1/2 su bardağı kuru kayısı
1/2 su bardağı kuru üzüm
1/2 su bardağı ince kıyılmış ceviz içi
2 adet yumurta
1 çorba kaşığı limon kabuğu rendesi
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Üzeri için:
1 kahve fincanı tozşeker (hamurları bulamak için)

Kuru kayısıları, kuru üzümleri cevizleri üzüm büyüklüğünde kesip hazırlayalım yumurtalardan bir tanesinin akını ayırıp geri kalan yumurtaları büyükçe bir kabın içinde erimiş yağı yoğurdu tozşekeri limon kabuğu rendesi kabartma tozu ile iyice karıştıralım kuru üzüm kuru kayısı ve cevizi ilave edip aldığı kadar un ile kulak memesi yumaşaklığında bir hamur yoğuralım 10 dakika dinlendirelim ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp avucumuzda yuvarlayalım yağladığımız fırın tepsisine önce yumurta akına sonra tozşekere bulayıp dizelim önceden ısıtılmış 180 derecede 30 dakika pişirelim soğuyunca servis yapalım.






Kuru Kayısılı Kuru Üzümlü Cevizli Çörek Tarifleri Açma Tarifleri



(1 adet Kuru Kayısılı Kuru Üzümlü Cevizli Çörek 8,496 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort