Kısa URL: https://ml.md/lc104095
Gönderme Tarihi: 03.Oca.2015
4,575 defa indirildi / yazdırıldı
2 su bardağı un
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı su
2 çay abrdağı şeker
1 fiske tuz
100 gr margarin
2 adat yumurta
1 çay bardağı turunç şekerlemesi
1 kaşık limon kabuğu rendelenmiş
1 kaşık portakal kabugu rendelenmiş
1çay bardağı kuru üzüm
1 çay bardağı badem
1 adet kabartma tozu
1 adet vanilya
1 su bardağı kiraz
Üst malzemeler:
3 yemek kaşığı pudra şekeri
1 çay mbardağı süt
4 adet kiraz
1 çay bardağı badem kıyılmış
Yumurtayla şekeri çırpıp diğer malzemeleri sırasıyla katarak karıştırıyoruz konserve kutusunu bolca yağlayıp hamuru içine koyup 180 derece fırında pişiriyoruz pudra şekerini sütle karıştırıp üzerine döküyoruz kiraz ve bademle süslüyoruz.