Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Arnavut Yemekleri > Kulaç (1 adet - 3,396 defa bakıldı)

Kulaç


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Etnik Arap Yemekleri
Arnavut Yemekleri
Boşnak Yemekleri
Çerkez Yemekleri
Ermeni Yemekleri
Gürcü Yemekleri
Kürt Yemekleri
Laz Yemekleri
Levanten Yemekleri
Makedon Yemekleri
Pomak Yemekleri
Roman Yemekleri
Rum Yemekleri
Rumeli Yemekleri
Süryani Yemekleri
Tatar Yemekleri
Trakya Yemekleri
Türkmen Yemekleri
Yahudi Yemekleri
Yörük Yemekleri
Diğer Etnik Yemekler
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kulaç

Toprak Baba
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 05.02.2016
Mesajlar: 35
Şehir: Isparta
Kısa URL: https://ml.md/lc114686
Gönderme Tarihi: 07.Şub.2016
2,940 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.arnavutum.com

500 gr kuzu eti kuşbaşı
1 ad ince doğranmış soğan
4 çorba kaşığı zeytinyağı
100 ml kaynar su
1 tatlı kaşığı sirke
1 ad iri doğranmış taze soğan
1 demet iri doğranmış taze soğan
1 demet iri doğranmış maydanoz
1 demet iri doğranmış dere otu
1 demet iri doğranmış nane
175 gr un
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çorba kaşığı kuru nane
2 ad hafif çırpılmış yumurta
Kızartmak için sıvı yağ
Tuz

Et ve soğanı ısıtılmış yağda ve hızlı ateşte karıştırarak 4-5 dk soteleyin. Su ve sirkeyi ekleyin, tencerenin kapağını kapatıp etler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 20 dk. pişirin. Taze soğanı ve tuzu katın, bir kez karıştırarak 10 dk daha pişirin. Bütün yeşil otları ekleyin harmanlayın ve ateşten alın.
Un, kabartma tozu ve naneyi karıştırınn. Yumurtaları ekleyip una yedirin ve hamur özleşene kadar yaklaşık 4-5 dk yoğurun. Hamuru 3 eşit parçaya bölün, 2 cm çapında rulo yapın, lokma lokma kesip arzu ettiğiniz şekli verin.
Hamurları kızgın yağda kızartın, kağıt havlu üzerine çıkartıp fazla yağlarını süzün.
Hamurların üzerine etleri yerleştirerek, sıcak servis yapın.






Kulaç Tarifleri Arnavut Yemekleri



(1 adet Kulaç 3,396 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort