Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Açma Tarifleri > Küçük Paskalya Çöreği (1 adet - 649 defa bakıldı)

Küçük Paskalya Çöreği


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Açma Tarifleri
Ay Çöreği Tarifleri
Kete Tarifleri
Örgü Tarifleri
Poğaça Tarifleri
Ponçik Tarifleri
Rulo Çörek Tarifleri
Simit Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Küçük Paskalya Çöreği

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc159928
Gönderme Tarihi: 08.Eyl.2021
366 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.sabah.com.tr

4 su bardağı un
1 su bardağı pudra şekeri
1,5 su bardağı süt
3 adet yumurta
40 gram maya
1 çorba kaşığı mahlep
Yarım su bardağı fındık
75 gram tereyağı

Unu eleyip ortasını havuz şeklinde açın. Mayayı ılık suda ezerek eritin. Una ekleyip yoğurun. Hamurun mayalanması için yarım saat dinlendirin. Mayalanan hamurun ortasını açıp 2 yumurtayı, oda sıcaklığındaki tereyağını, pudra şekeri ve mahlebi ekleyin. Sütü ilave edip yoğurun. Hamurun kulak memesinden biraz daha yumuşak olmasına dikkat edin. Üzerine nemli bir bez örtüp mayalandırın. Hamuru 20 eşit parçaya ayırın. Parçaları iki parmak kalınlığında galeta şeklinde yuvarlayın. Hamurun bir ucunu sabit tutup diğerini çapraz oluşturacak şekilde diğerinin üzerine oturtun. Yağlanmış fırın tepsisine aralıklarla dizin. Ilık bir yerde tekrar mayalandırın. Üzerine yumurta sarısı sürün. Kıyılmış fındık veya badem serpiştirin. 170 derece fırında altı ve üzeri pembeleşinceye kadar pişirin. Fırının derecesini azaltıp içinin iyice pişmesini sağlayın.







Küçük Paskalya Çöreği Tarifleri Açma Tarifleri



(1 adet Küçük Paskalya Çöreği 649 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort