Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Etnik Arap Yemekleri > Kübbülmüşviyye (1 adet - 2,067 defa bakıldı)

Kübbülmüşviyye


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Etnik Arap Yemekleri
Arnavut Yemekleri
Boşnak Yemekleri
Çerkez Yemekleri
Ermeni Yemekleri
Gürcü Yemekleri
Kürt Yemekleri
Laz Yemekleri
Levanten Yemekleri
Makedon Yemekleri
Pomak Yemekleri
Roman Yemekleri
Rum Yemekleri
Rumeli Yemekleri
Süryani Yemekleri
Tatar Yemekleri
Trakya Yemekleri
Türkmen Yemekleri
Yahudi Yemekleri
Yörük Yemekleri
Diğer Etnik Yemekler
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kübbülmüşviyye

kırmızı biber
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 02.06.2017
Mesajlar: 55
Şehir: Muğla
Kısa URL: https://ml.md/lc125785
Gönderme Tarihi: 03.Haz.2017
973 defa indirildi / yazdırıldı




500 gr siyah köftelik koyun eti
100 gr yağ
1.5 komposto kasesi ince bulgur
1 çay kaşığı karabiber
1 adet kuru soğan
Tuz
Kırmızı toz biber
Kuru nane
İçi için:
25 gr yağ
250 gr ceviz içi

Yemeğin içini hazırlamak için Ceviz içlerini küçük doğrayın,margarininiş ekleyin içerisine ceviz içi, kırmızı toz biber, kuru nane, yenibahar ve tuzu ekleyip yoğurun. Fındık büyüklüğünde parçalar kopararak badem şekli verin. Bir tepsiye bulgur, et, tuz, karabiber, kırmızı toz biber, nane ve yarım su bardağı su koyun. İyice harmanlayın. Et makinesinin iri gözlü kısmıyla bütün malzemeyi 3 defa çekin. Elle de biraz yoğurarak limon büyüklüğünde parçalara ayırın. Her köfte parçasını incecik oyun. Oyulan köftelerin içine daha önce hazırladığınız içten koyun. Ağzını düz olarak kapatın. Üçgen şekli verin. Hazırladığınız köfteleri mangal kömürü ateşi üzerinde ızgarada (teflon tavada da yapabilirsiniz) her iki tarafı pembeleşene kadar pişirin. Sıcak servis yapın.






Kübbülmüşviyye Tarifleri Etnik Arap Yemekleri



(1 adet Kübbülmüşviyye 2,067 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort